Vintage Sieraden

Authentieke Vintage Sieraden van de grootste online specialist in Nederland 

colliers
sieraden met edelstenen
bloedkoraal
granaat
verlovingsringen
zegelringen
statementringen
mémoire ringen
roosdiamant sieraden
Art-deco sieraden
Art-nouveau
 
 

VintageSieraden.nl heeft de grootste assortiment aan vintage sieraden. Kopen met garantie. 

 

Bij VintageSieraden.nl koopt u uitgebreid en veilig. Deze hoogst gespecialiseerde website is een onderdeel van SAKO BV uit Monnickendam, een van Nederlands leidende online specialisten in sieraden, juwelen en horloges. Met onze ruim 48 jarige ervaring(opgericht in 1972) hebben wij een robuuste reputatie opgebouwd op het gebied van vintage- retro sieraden en zo ook antieke sieraden, die u online kunt kopen. SAKO BV is aangesloten bij het meeste veilige online keurmerk: Webwinkel Waarborg, waardoor u juridische koopbescherming geniet. 

Onze specialisten keuren alle sieraden zelf, zodat wij garant staan voor de eigenschappen zoals deze vermeld staan. Op deze wijze kunnen wij u met een gerust hart 1 jaar garantie geven op alle sieraden. Trouwens, wij restaureren ook – tot in de fijnste details. 

Klik hier om gelijk veilig te shoppen binnen onze enorme collectie sieraden.

 

De mooiste Sieraden als weerspiegeling van de tijd

Sieraden, ongeacht het tijdperk, zijn een weerspiegeling van de omstandigheden waarin ze zijn gemaakt en gedragen. Soms romantisch, soms verdrietig, of gewoon een dierbare herinnering aan een bijzondere tijd en plaats. VintageSieraden.nl biedt u de ruimste en mooiste verzameling aan sieraden, vertegenwoordigd door:

 

Wat is onze woordverklaring voor het begrip Vintage en Retro?

Vintage sieraden worden gedefinieerd door sieraden, die ouder zijn dan 20 jaar(maar minder dan 100 jaar, want dat zijn authentieke antieke sieraden). Eigenlijk zijn deze sieraden iets dat niet om zo te zeggen ‘modern’ is. Deze stukken kunnen daarom juwelen of sieraden uit het midden van de vorige eeuw of Art Deco, art nouveau of uit de Jugendstil-periode zijn. Onze term vintage verwijst dus echt naar oude sieraden. Dat is iets anders dan sieraden, die niet oud zijn maar geïnspireerd zijn door ontwerpen van vroeger maar nieuw gemaakt zijn. Om deze reden omschrijven wij daarom de specifieke juwelen en sieraden op een heel duidelijke manier op onze websitepagina’s. 

Trouwens, na onze expertise-evaluatie en bij het opstellen van het Nederlandse keurmerk informeren wij u heel duidelijk over de leeftijd of tijdperk van het specifieke sieraad. 

 

De fraaiste vintage en retro sieraden koopt u daarom uitgebreid en veilig bij vintagejewellery.nl 

Het is helder dat wij als familiebedrijf gepassioneerd zijn door sieraden en juwelen. Dat betekent dat wij u de hoogste standaard van kwaliteit, service en zorg voor al onze stukken bieden aan al onze klanten. Klik hier om direct op onze website te komen. Kijkt u goed rond op onze website, vergroot de scherpe foto’s en bekijk de foto’s en eventuele video’s van alle beschikbare en prachtige sieraden. In geval van vragen bent u uiteraard van harte welkom bij een van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u met het vinden of toelichten van de juiste sieraden. En anders komt u gezellig langs in onze prachtige winkel, centraal gesitueerd in het historische en monumentale Monnickendam, op de weg van Amsterdam naar Marken.
Ons vriendelijke, professionele team verheugt zich erop u te helpen!

 

Getagd , , , , , , , ,

 

 

 

Met glanzende groet, 


VintageSieraden.nl / Sako Juweliers BV 

Kerkstraat 58 1141 BJ Monnickendam

Liever direct bellen? 0299-653023

www.vintagejewellery.nl 

[email protected]

Openingstijden:

  • Dinsdag - vrijdag: 09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

 

Bestel uw Vintage Sieraad nu online

 

Heeft u een bijzondere vintage sieraad gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze sieraden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de sieraden. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.