Solitair Ringen

In het grote assortiment aan juwelen biedt Vintagesieraden.nl u uiteraard vele mogelijkheden op het gebied van solitaire ringen. Er zijn vele soorten ringstijlen beschikbaar, waarvan een solitair ring er dus een van is.

 

Een solitair ring is een ring met een dichte band waarbij er in het midden een grote edelsteen is geplaatst. Denk hierbij aan een platina ring met een grote diamant erop, een van de meeste gebruikte ringstijlen voor een verlovingsring. Het is een tijdloos model die bijna iedere vrouw aanspreekt. Doordat de edelsteen dusdanig open geplaatst is kan het licht optimaal door de edelsteen gaan waarbij de schittering op zijn best is.

 

De solitair ring hoeft uiteraard niet per se een platina ring met een diamant zijn. Vintagesieraden.nl biedt vele mogelijkheden aan op het gebied van edelmetalen en edelstenen. Zo kunt u ook kiezen uit een ring van witgoud. Ook biedt Vintagesieraden.nl veel meer soorten edelstenen aan dan enkel diamant.

 

Solitaire ring bestellen

 

Solitaire diamanten ringen zijn eenvoudig elegant en klassiek - elk ringontwerp richt zich op het verbeteren van de schittering. De selectie van mooie solitaire ringen is ingesteld in verschillende instellingen. Ontdek een briljant assortiment diamanten solitaire ringen van witgoud.

 

Solitaire verlovingsringen zijn een klassieke keuze. Deze verlovingsringen zijn verlovingsringen met enkele diamant (18 krt) - een ring die de eenvoudige schoonheid van een individuele diamant benadrukt. Solitaire verlovingsringen zijn te vinden in verschillende edelmetaalkleuren van witgoud.

 

Traditioneel ontmoet prachtig met onze stralende selectie solitaire verlovingsringen. Deze enkele diamanten ringen zijn een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt. Solitaire-ringen passen perfect bij alles in haar sieradengarderobe. Een solitaire is een verlovingsring waar ze nooit genoeg van zal hebben om naar te staren.

 

Bestel uw solitaire ring online

 

Heeft u een bijzondere solitaire ring gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze ringen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de solitaire ringen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.