Bezoek onze winkel

Bezoek onze showroom 


Wij kunnen ons voorstellen dat je de mooie stukken van de webshop graag eens in het echt wilt bekijken. En dat kan! Onze Vintage Jewellery boetiek is gevestigd in het pittoreske Monnickendam. Hier is onze gehele online collectie, offline te bewonderen. Dus benieuwd hoe die gouden ring met bloedkoraal om jouw vinger staat? Of op zoek naar iets anders specifieks? Kom vooral eens langs en dompel jezelf onder in de prachtige wereld van vintage sieraden. 

vintage sieraden winkel

Showroom adres
 
Kerkstraat 58
1017 GM
Monnickendam

Openingstijden
Di t/m vrij 9:30-17:30
Zaterdag 9:00-17:00

 

Kom je met het OV?
Vanaf Amsterdam Centraal Station of metrostation Amsterdam Noord rijden er meerdere bussen die bij de halte 200 meter vanaf onze winkel stoppen. Wij raden aan om voor het vertrek 9292ov.nl te raadplegen voor de meest gunstige reistopties. 

Kom je met de auto?
Het dichtstbijzijnde parkeerterrein vind je op 20 meter afstand van de winkel; het Verenigingsplein. Hier geldt gratis parkeren. 

Monnickendam

Over Monnickendam 

Met liefde en trots werken wij vanuit een historisch pand in het oude centrum van Monnickendam. Een ruim gedeelte van de winkel fungeert als showroom voor onze vintage sieraden. Kom vooral langs, mocht je in de gelegenheid zijn. In het pittoreske Monnickendam geniet je van de meest prachtige monumentale panden, beeldige vaartjes en veel groen. Het is niet voor niets dat veel Amsterdammers de drukte van de stad hebben verlaten voor het schilderachtige Monnickendam. Scharrel door de straatjes van het oude centrum, haal verse koffie en taart bij de banketbakker of strijk neer op een van de terrassen in de oude vissershaven. Mocht dat allemaal nog niet genoeg zijn, reserveer dan bij (sterren)restaurant-hotel Posthoorn Monnickendam en maak van je bezoek aan onze winkel een compleet luxe weekendje!