Roosdiamant sieraden

Roos diamanten sieraden voegen een subtiel kleuraccent toe aan uw garderobe. Koop onze weelderige collectie Roos diamanten ringen, oorbellen van roos goud en meer. Bekijk de roos diamanten sieraden die extra schittering toevoegen waarnaar u op zoek was.

 

Rose diamanten sieraden overbrengen moeiteloos romantiek en vrouwelijkheid. Ontdek onze prachtige collectie stijlvolle roos diamanten sieraden, zoals ringen, verlovingsringen en trouwringen, ook verkrijgbaar in witgoud, geel goud en platina.

 

Roos diamanten sieraden bestellen

 

In de 15e-16e eeuw kon diamant direct uit India gehaald worden met schepen door de nieuwe handelsroute via de Noordzee. Het aanbod van diamanten vergroot en steden als Antwerpen, Brugge en Parijs worden belangrijke slijpcentra. Nieuwe technieken maken het ondertussen mogelijk om diamanten daadwerkelijk te slijpen en facetteren waardoor creatieve slijpvormen zoals roos slijpsel mogelijk worden.

 

Roos geslepen diamant blijft in gebruik en is populair tijdens de Victoriaanse stijlperiode tot 1900. Het heeft een platte achterkant en wordt vaak gezet met reflecterende zilverfolie erachter. Nederland sleep veel van de late roos slijpsels.

 

Vintagesieraden.nl heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Dé musthave in uw collectie.

 

Online roos diamanten sieraden

 

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hierbinnen naar de meest speciale roos diamanten sieraden. Ringen, kettingen en meer. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vindt u hier ook een ruime collectie vintage sieraden.

 

Heeft u een bijzondere roos diamanten sieraad gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze sieraden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de roos diamanten sieraden. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.