Memoire ringen

Het type ring, memoire, is een bijzondere ring. Een memoire ring bestaat uit allemaal naast elkaar geplaatste stenen in dezelfde zetting. Bovendien zijn de geplaatste stenen even groot. De stenen worden gezet met pootjes of een railzetting. Een ring die van het begin tot het eind vol is gezet wordt een vol memoire ring genoemd.

 

Ze hebben geen begin en geen einde - memoire ringen zijn een symbool van de eeuwigheid en oneindige liefde. Zoals de naam al aangeeft staat iedere diamant voor een mooie herinnering. De verloving en het huwelijk, het eigen huis, de geboorte van een kind of een sprong in uw carrière - het gemeenschappelijke geluk kunt u hiermee kronen met een diamant en vereeuwigen in de memoire ring.

 

Er zijn meerdere varianten mogelijk die betrekking hebben op de steenzetting: wanneer deze beperkt is tot het bovenste deel van de ring, kunt u hier diamanten later bij laten zetten. Al die mooie momenten kunnen ertoe leiden dat u een volledige diamantkrans heeft in uw memoire ring. De ringscheen kan natuurlijk ook al meteen met een volledige krans gezet zijn. Memoire ringen in deze variant worden graag als trouwring gebruikt.

 

Memoire ring bestellen

 

De memoire ring is ook erg mooi om naast een trouwring te dragen omdat hij, net als een trouwring, erg vlak is en dus naadloos aansluit aan uw trouwring. Alle type ringen van Vintagesieraden.nl hebben een uitmuntende kwaliteit. Bovendien zijn ze erg betaalbaar. Heeft u meer vragen over type ringen?

 

Met een memoire ring kunt u uw bijzondere ogenblikken vastleggen. Memoire ringen - ook eternity ringen of aliance ringen genoemd - worden gezien als bijzonder emotionele herinneringssieraden en gelden als teken van uw waardering voor de gezamenlijke tijd met uw liefste - ook als verlovings- of trouwring is het ideaal.

 

Bestel uw memoire ring online

 

Heeft u een bijzondere memoire ring gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze ringen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de memoire ringen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.