Colliers

Koop onze collectie originele antieke en vintage kettingen. Een uitgebreide selectie van vintage colliers.

 

De selectie van antieke kettingen van Vintagesieraden.nl is gevarieerd en uniek. Een vintage halsketting of een grote edelsteenhanger maakt een gedenkwaardig verlovingscadeau. Als u voor uzelf winkelt, is een retro gouden ketting een perfecte keuze om bijna elke outfit te complimenteren. We zijn altijd blij om extra afbeeldingen te leveren van al onze mooie stukken.

 

Witgouden vintage colliers voor dames

 

De prachtige zilveren vintage colliers in onze verzameling. Deze schitterende antieke sieraden zijn Nederlands gekeurd en hoewel de vintage colliers een heel verschillende oorsprong kunnen hebben, zijn ze ook uniek en te bestellen in verschillende prijzen. Deze antieke colliers zijn vrijwel allemaal van echt zilver en belegd met edelstenen, natuurlijke kristallen of bloedkoraal.

 

In onze collectie vintage sieraden vindt u natuurlijk ook een afdeling die is gespecialiseerd in vintage sieraden. Deze decoratieve stroming heeft nog altijd invloeden in de hedendaagse kunsten en zeker zoveel liefhebbers. Veel gebruikte technieken zijn toegepast bij onze vintage colliers.

 

Vintage sieraden van prima kwaliteit

 

Als u er niet aan gewend bent kan het aanschaffen van iets moois uit de vintage collectie wellicht wat ongemakkelijk voelen. Dat hoeft echt niet. Alle zilveren sieraden in onze verzameling zijn gecontroleerd op kenmerken en kwaliteit. Omdat het hier vaak antieke sieraden betreft met een verleden checken we de vintage colliers uitgebreid op gebruikssporen, maar vaak zijn de halskettingen in uitstekende conditie en is een geschiedenis vrijwel niet te zien met het blote oog.

 

Bestel uw vintage collier online

 

Heeft u een bijzondere vintage collier gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze colliers hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de vintage colliers. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.