Art Nouveau sieraden

Koop originele Art Niveau sieraden uit de eeuwwisseling van de twintigste eeuw. Gewelfde en vloeiende, op de natuur geïnspireerde Art Niveau sieraden voor u op voorraad.

 

Het waren sieraden uit de Art Niveau, gecreëerd in Frankrijk aan het einde van de 19e eeuw en begin van de 20e eeuw, een tijd vóór de Eerste Wereldoorlog, toen massaproductie de start kreeg.

 

Wanneer en waarom waren Art Niveau sieraden zo populair? Art Niveau sieraden werden in Frankrijk gecreëerd tussen ongeveer 1895 en 1910, na de 'overspannen' ontwerpen van het Victoriaanse tijdperk (die eindigden met de dood van Queen Victoria in 1901) en een opvallend contrast vormden met de mainstream Edwardiaanse ontwerpen uit die tijd.

 

Terwijl sieraden met een vergelijkbare esthetiek in dezelfde periode in andere landen werden gemaakt - bijvoorbeeld Jugendstil in Duitsland en Oostenrijk - zijn echte Art Niveau sieraden beslist Frans.

 

Het was een kortstondige periode in het ontwerpen van sieraden, die slechts ongeveer 15 jaar duurde, vanwege het begin van de Eerste Wereldoorlog en omdat de stukjes zo overdreven waren dat mensen snel hun interesse in hen verloren.

 

Bestel uw Art Niveau sieraad online

 

Heeft u een bijzondere Art Niveau sieraad gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze sieraden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de Art Niveau sieraden. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.