Over ons

Wie zijn wij?

Met meer dan 40 jaar ervaring in het juweliersvak staat het hele team klaar om u te helpen. Ons team bestaat uit een goudsmid, taxateur, goud inkopers, winkeladviseurs tot een professionele fotograaf. Wij maken er een punt van om sieraden volledig te restaureren in bijna nieuwstaat. Elk sieraad is voorzien van een Nederlands keurmerk zodat u verzekerd bent van de echtheid van het product. Daarnaast bieden wij u maar liefst 1 jaar garantie op alle vintage sieraden, omdat wij zelf alle sieraden zelf restaureren en controleren.

Grandioze collectie vintage sieraden

Onze verzameling van vintage sieraden groeit nog elke dag en er is voor ieder wat wils. Veel sieraden komen uit de vorige eeuw en elk sieraad heeft zijn eigen verhaal. Onze collectie bestaat uit vintage sieraden voor zowel de vrouw, als de man. U vindt hier een rijkelijke keuze aan armbanden, oorbellen, colliers, horloges en ringen in elke prijsklasse. Als u op zoek bent naar een sieraad met een karakter, kunt u kiezen uit onze diverse antieke en exclusieve sieraden met edelstenen.

Soorten sieraden

Wij verkopen allerlei soorten sieraden van verschillende sieraden. Zo kunt u kiezen voor glinsterende zilveren sieraden, tijdloze geel- of witgouden sieraden, zeldzame platina sieraden, antieke sieraden, exclusieve sieraden, prachtige edelsteen sieraden, wellicht een luxe horloge. Als u vragen heeft over een bepaald sieraad uit onze collectie, staat ons team klaar voor u!