Gouden ringen

Sorteer op:
Sorteer op:

Gouden ringen

 

Een gouden ring is al eeuwenlang een symbool van de liefde. De reden is simpel: een ring kan gemakkelijk gedragen worden, maar vooral het feit dat het geen aanwijsbaar begin of einde heeft, maakt het zo'n mooi symbool. Liefde is immers ook oneindig. Of u nu een ring uitzoekt voor uw allerliefste of gewoon als cadeautje voor uzelf; u koopt de mooiste ringen online bij Vintagesieraden.nl. Bestel op werkdagen of op zondag voor 17:00 uur en geniet de volgende dag al van uw nieuwe gouden ring.

 

Soms dragen vrouwen en mannen ringen voor een verloving of als een symbool van de liefde na het geven van het ja-woord tijdens een bruiloft. Maar uiteindelijk dragen veel mensen ringen gewoon omdat het een hand en vinger zoveel mooier maakt. Bijvoorbeeld omdat het zo goed past bij uw outfit. Maar wellicht ook als symbool voor iets anders. Waarom u ook een gouden ring draagt, deze sieraden in allerlei prachtige kleuren en met de meest mooie zettingen vindt u uiteraard bij ons in de webwinkel.

 

Een gouden ring is al eeuwenlang een symbool van de liefde. De reden is simpel: een ring kan gemakkelijk gedragen worden, maar vooral het feit dat het geen aanwijsbaar begin of einde heeft, maakt het zo'n mooi symbool. Liefde is immers ook oneindig. Daarom geven we elkaar graag een ring uit liefde of als verloving.

Bestel uw gouden ring online

 

Heeft u een bijzondere gouden ring gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze ringen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de gouden ringen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.