Gouden kettingen

Sorteer op:
Sorteer op:

Ontdekt de glanzende gouden kettingen, goud, de eerste en een van de meest waardevolle metalen die de mens kent. De zeldzaamheid van goud maakte het een populaire metaalsoort voor het maken van sieraden, een trend die nog steeds over de hele wereld wordt gevolgd.

 

Hedendaagse heren en dames, beide even dol op gouden kettingen en om tegemoet te komen aan hun groeiende liefde, heeft Vintagesieraden.nl een uitgebreide collectie van gouden kettingen online. Vintagesieraden.nl biedt ook een aantal prachtige stukken in het elegante en schitterende lengtecollier en uitgesproken collier Valkenoog 14 krt voor de dames.

 

Kettingen zijn veelzijdige stukken en zijn onmisbaar voor de sieradencollectie voor elke vrouw. Draag elke dag gouden kettingen, voor een stijlvolle en verfijnde look, of voeg een edelsteenhanger toe, misschien een diamant voor een de look voor een speciale gelegenheid. Vintagesieraden.nl heeft een rijke assemblage van gouden kettingen, vervaardigd door onze bekwame vakmensen in verschillende stijlen.  Kies een gouden ketting die u het meest aanspreekt en die u zo nu en dan graag zult aantrekken.

 

Bekijk hierboven onze ruime collectie gouden kettingen van diverse merken. Bestel uw gouden ketting op een werkdag voor 17:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van uw bestelling is gratis. Wilt u iemand verrassen met de ketting? Mocht het sieraad niet naar wens zijn, dan kunt u deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

 

Bestel uw gouden ketting online

 

Heeft u een bijzondere gouden ketting gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze kettingen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de gouden kettingen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.