Kettingen

Vintage kettingen

In onze webwinkel vindt u een prachtige selectie vintage kettingen. Vroeger werden deze veelal goud- of zilverkleurige juwelen ontworpen. Zo'n vintage ketting werd vaak versierd met gekleurd glas, pareltjes en fonkelende steentjes. 

De mooiste vintage kettingen

Prachtige sieraden geïnspireerd op ontwerpen die prinsessen, presidentsvrouwen, filmsterren en beroemdheden vroeger droegen koopt u bij ons voor een klein prijsje. De vintage kettingen van Vintagesieraden.nl worden gemaakt waarbij kwaliteit gegarandeerd is.

Bent u fan van vintage? Bekijk dan snel het aanbod, u voelt u zeker als een kind in de snoepwinkel! Kunt u ook geen genoeg krijgen van al dat moois? Wij van Vintagesieraden.nl zoeken wekelijks de mooiste vintage kettingen voor u uit. Houd de webshop dus goed in de gaten en kies uw favoriet! Er zijn lange en korte kettingen, maar ook speciale items zoals kraagkettingen en andere producten, bijvoorbeeld armbanden, ringen en horloges!

Voor iedere vrouw is er de perfecte ketting! Bestelt u deze op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt de ketting de volgende dag nog bij u thuis afgeleverd! Heeft u dus een belangrijke gelegenheid maar is uw outfit nog niet af? Dan is hier voor u perfecte oplossing!

 

Vintage ketting bestellen

Laat u niet beperken door het idee dat een ketting bestaat uit een serie schakels groot of klein met daar aan een hangertje, want dan heeft u nog niet bij onze vintage collectie met sieraden gekeken.

Ook hadden de dames uit de vroegere eeuw graag een parfumflesje om de nek. Omdat nog lang niet ieder huishouden was voorzien van een douche en de dames natuurlijk toch aangenaam wilden ruiken, werd parfum veel gebruikt om andere geurtjes te maskeren. Dus wat is er handiger dan een parfumflesje aan uw halsketting hangen? En het staat nog eens bijzonder elegant en verfijnd tot aan de koop toe!

 

Bestel uw vintage ketting online

Heeft u een bijzondere vintage ketting gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze kettingen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de vintage ketting. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.