Armbanden

Vintage armbanden

 

Bekijk onze collectie originele antieke en vintage armbanden. Een uitgebreide selectie van armbanden.

 

Antieke, vintage sieraden van goud en zilver. Armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, hangers, broches en horloges. Er worden tientallen nieuwe vintage armbanden toegevoegd op de webshop vintagesieraden.

 

Door geweldige armsieraden aan een outfit toe te voegen, kunt uw look compleet veranderen, dus we weten hoe belangrijk het is om de mooiste vintage armbanden te hebben waaruit u kunt kiezen.

 

Bekijk onze spectaculaire vintage armbanden en vintage sieraden voor alles wat u moet weten over vintage. Met stijlen die bij elke outfit en gelegenheid passen, heeft onze prachtige vintage armbandcollectie echt iets voor iedereen. Trendy en eigenzinnige vintage armbanden van voor de zomer.

 

Een vintage armband is een geweldig statement en kan met bijna elke outfit worden gedragen. We hebben een ruime keuze aan stijlen, waaronder veel edelsteenarmbanden, moderne diamant vintage armbanden en zware 18-karaats armbanden.

 

Betalen kan o.a. door MasterCard, VISA en Afterpay. Mocht u de vintage armband willen ruilen of retourneren dan kunt u terecht bij retouraanvraag. Vandaag voor 17:00 besteld is morgen in huis. Geen reden meer om te wachten dus!

 

Bestel uw vintage armband online

 

Heeft u een bijzondere vintage armband gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze armbanden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de vintage armbanden. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.