Het Atelier

                                                We care to continue the story

AUTHENTIEK VAKMANSCHAP

Speciale sieraden vragen om een speciale aanpak.
Sieraden vervaardigd in het verleden zijn over het algemeen steviger gemaakt en hebben vaak een complexere bewerking dan de sieraden van tegenwoordig. Vandaag de dag wordt er gebruik gemaakt van allerlei innovatieve technieken om snel, en veel sieraden te maken. Vroeger werd echter alles met de hand gemaakt. Elk sieraad werd onderworpen aan details, vakmanschap en tijd. Veel tijd. En dat zie je terug. 

het atelier

Originele technieken 
Door de jarenlange ervaring in de reparatie en restauratie van vintage en antieke sieraden is ons kleine, maar deskundige team zich gaan specialiseren in materialen en technieken. Zo kunnen we elk stuk restaureren in de originele staat. We proberen de toegepaste restauratie technieken zo veel mogelijk gelijk te houden aan de technieken van vroeger. Daardoor behouden de sieraden hun originele authentieke uitstraling en voorkomen we dat de originele staat aangetast wordt.

het atelier 

Je eigen familiestukken laten restaureren? 
Heb je vragen heeft over het restaureren van jouw familiestukken? Neem contact met ons en we kijken samen hoe we jouw dierbare items deskundig in hun originele staat terug kunnen krijgen. Ook voor andere vragen kun je ons altijd bereiken via telefoon of mail. Of vul hier het contactformulier in. 

het atelier