Diamanten ringen

Sorteer op:
Sorteer op:

Diamanten ring

 

Het kopen van een ring met diamant is een bijzondere gebeurtenis. Vaak koopt u zo'n ring als een blijvende herinnering aan een speciale gebeurtenis. U bent dan ook op zoek naar een speciaal sieraad wat uniek is en bij iedere gelegenheid gedragen kan worden.

 

Op onze website bieden wij een breed scala aan verschillende type diamanten ringen. Van verlovingsringen tot Memoire ringen en van trendy tot klassiek. Als u een ring heeft gevonden waarvan u het ontwerp mooi vindt, kunt u zelf de ring gaan samenstellen. U kunt kiezen voor geelgoud of witgoud of eventueel zelfs voor het exclusieve platina. Bij vele diamanten ringen kan ook de grootte van de diamant aangepast worden. Zo kunt u zelf configureren tot u een ring vindt welke aansluit aan uw budget.

 

Op zoek naar een bijzondere diamanten ring 18+ karaat gouden vriendschapsringen, verlovingsringen of trouwringen met diamant? Bij Vintagesieraden.nl vindt u de mooiste diamanten-, gouden- en zilveren ringen van de hoogste kwaliteit. Unieke, aparte trouwringen of verlovingsringen (o.a. Rosègouden ring).

 

Bestel uw diamanten ring online

 

Heeft u een bijzondere diamanten ring gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze ringen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de diamanten ringen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.