Ringen

Sorteer op:
Sorteer op:

Bij Vintage Jewellery hebben we een uitgebreide collectie aan unieke ringen voor jou samengesteld. 

Op deze pagina vind je een breed scala aan vintage ringen. Ben je op zoek naar goud of zilver? Een mooie zegelring, of zijn edelstenen meer jouw stijl? Er is genoeg om uit te kiezen binnen onze collectie gecureerde en uniek gemaakte ringen. Wat voor kleurrijke of subtiele uiting jouw voorkeur ook heeft, we hebben een unieke vintage ring die bij je past. 

De mooiste vintage ringen van hoge kwaliteit


Onze wereldwijde markt biedt een eclectisch aanbod aan antieke en vintage ringen die voort zijn gekomen uit creativiteit van de beste kunstenaars en ambachtslieden van over de hele wereld. Elke vintage ring is gemaakt met liefde en passie, met sterk oog voor detail.

Als u op zoek bent naar een mooie en speciale ring, dat bovendien een verhaal heeft, dan ben je hier aan het goede adres. 

Via onze webwinkel krijg je een toegankelijk overzicht van de meest prachtige vintage ringen en andere sieraden. Deze ringen hebben een klassieke uitstraling en zijn vaak voorzien van schitterende decoraties en details, afgeleid van de natuur. Op die manier draag je een prachtig tijdloos sieraad met je mee.  

Bestel uw vintage ring online


Heeft u een bijzondere vintage ring gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen. Al onze vintage ringen zijn uniek, en dat betekent dat we van alles maar één exemplaar in huis hebben.